Etusivu » Tavarapyörän huolto

Tavarapyörän huolto

Tarvitseeko tavarapyöräsi huoltoa tai korjausta? Huolehdimme siitä ammattitaitoisesti ja nopeasti!

Valitettavasti voimme ottaa vastaan vain enintään 80 cm leveitä polkupyöriä, koska se on ovemme leveys. Emme voi korjata polkupyöriä ulkona. Käytännössä lähes kaikki kaksipyöräiset pyörät mahtuvat sisään, mutta kolmipyöräiset tavarapyörät eivät valitettavasti mahdu.

Tavarapyörä huoltoCargo bike service

Meillä on kokemusta monista tavarapyörä- ja pitkäperäpyörien merkeistä, kuten Urban Arrow, Bakfiets.nl, Babboe, Nihola, Tern, Riese & Müller jne.

Onko pyöräsi varustettu Gates-hihnavedolla, Enviolo-vaihteistolla vai Pinion-vaihteistolla? Ei ongelmaa! Yleisimpiä osia meillä on varastossa, muuten tilaamme ne tarvittaessa.

Olemme sertifioituja Shimano– ja Bosch-sähköjärjestelmille, ja kausihuolto sisältää aina tulostetun raportin järjestelmästä sekä mahdolliset ohjelmistopäivitykset. Huollamme myös muilla sähköjärjestelmillä varustettuja sähköpyöriä, mutta emme huolla niiden sähköjärjestelmiä.

Varaa aikaa tavarapyörän huoltoon

Helpoin tapa varata aikaa on alla olevan kalenterimme kautta. Eikö kalenteri näy? Voit varata suoraan Vellon sivuilla.

Vinkki

Emme aina pysty suunnittelemaan pyörän korjauksia hyvin tarkasti. Siksi käytämme ’ryhmävarauksia’, jossa pyydämme kaikkia ’osallistujia’ saapumaan aamulla (tai edellisenä iltapäivänä). Yritämme saada kaikki pyörät valmiiksi saman päivän aikana, vaikka emme voi tehdä siitä tiukkaa lupausta.
Pieniä korjauksia varten voit varata yhden ’osallistujan’, mutta rahtipyörän kausihuollolle pyydämme varaamaan vähintään 5 ’osallistujaa’. Kiitos ymmärryksestäsi!

Tavarapyörän huollon hinnat

Lisätietoa tavarapyörien huoltopalvelujen hinnoista löydät täältä. Tavarapyöriä on monenlaisia, ja jotkut niistä ovat nopeampia huoltaa kuin toiset. Hinnat listataan arvioina, lopullinen hinta lasketaan 70 €/h tuntiveloituksen perusteella.

Tiesitkö…

… että jo alusta lähtien vuonna 2019 meillä oli mielessä rahtipyörät? Kahdella sähköisellä nostimella ja runsaalla tilalla halusimme varmistaa, että voimme huolehtia myös suuremmista pyöristä. (Pääasiassa sähköisten) rahtipyörien ja pitkäperäpyörien kehitys ei ole seisonut paikallaan, ja haluamme varmistaa pysyvämme mukana jatkossakin!

Huollamme tavarapyöriä Helsingissä

Sijaitsemme Herttoniemessä, Itä-Helsingissä. Meille on helppo tulla polkupyörällä, bussilla, metrolla tai autolla. Suurin osa asiakkaistamme tulee Herttoniemestä, Laajasalosta, Viikistä, Roihuvuoresta, Myllypurosta ja Kulosaaresta.