Stromer


Nopea sähköpyörä jokapäiväiseen ajoon

Sveitsiläinen Stromer tarkoittaa uutta aikakautta urbaanissa liikenteessä. Nämä nopeat sähköpyörät vastaavat kaupungin kuin kaupungin haasteisiin modernilla teknologialla, täysin sisäänrakennetulla suunnittelulla, kätevillä langattomilla yhteyksillä ja uskomattomalla ajomukavuudella. Nämä pyörät ovat tehty niin työmatka-ajoon kuin pidemmällekin reissulle, mutta ennen kaikkea heille, jotka haluavat nauttia hyvästä ajokokemuksesta. Stromerit on suunniteltu nopeutta ja pitkiä ajomatkoja ajatellen, jotta jokainen ajokilometri olisi nautinnollinen osa arkeasi. Niiden suunnittelu on elegantti ja virheettömästi viimeistelty, jotta sekä pyörän ulkonäkö että ajokokemus olisivat yhtä upeita.

Sveitsiläinen teknologia

Suositun keskimoottorin sijaan Stromereissa on takanapamoottori, jotta sen tuottama voima välittyisi mahdollisimman suoraan takapyörään. Tämän suunnittelun ansiosta pyörän voimansiirto (ketju ja rattaat tai hihnaveto) ei kulu yhtä nopeasti eikä turhaan syö moottorin tehoa. Pyörä tulee tehokkaan akun kanssa, jotta matkasi ei hidastuisi virran loppumisen vuoksi. 500Wh akusta lähes 1000Wh akkuun näiden pyörien avustettu kulkuetäisyys voi olla jopa 180km. Virheetön ulkomuoto ja integroitu suunnittelu tekevät takuulla vaikutuksen sekä itseesi että ohikulkijoihin.

OMNI-käyttöalusta ja langattomat yhteydet

Voit käyttää ja säätää kaikkia Stromerin ominaisuuksia pilvessä toimivalla OMNI-käyttöalustalla. Käytä GPS-paikannusta, langattomia päivityksiä, profiilien hallintaa ja moottorin säätöä ja löydä Stromerin digitaalisista ominaisuuksista enemmän nautintoa ajoosi. Pyörä on varustettu kolminkertaisella varkaussuojalla: moottorin lukitus, varashälytin ja GPS-paikannus. Älykkään lukituksen avulla voit yhdistää pyörän älypuhelimeesi eikä sinun enää koskaan tarvitse etsiä avaimia liikkeelle lähtiessä. Tarkista akun lataus tai ajomatkatietoja runkoon integroidusta kosketusnäytöstä tai tee kaikki tämä OMNI puhelinsovelluksella.

Yksilöinti ja asiakaspalvelu

Stromerit tulevat muutamana eri mallina, joista kutakin voi mukauttaa monipuolisilla valinnoilla. Olipa tarpeena tehokkaampi moottori, suurempi akun kapasiteetti, hihnaveto, etujousitus tai lisävarusteet, kaikki nämä ovat saatavilla unelmapyörääsi varten. Stromerilla on valtuutettuja jälleenmyyjíä 17 maassa, mikä takaa kuluttajalle laajan asiakastukiverkoston. Jälleenmyyjänä olemme jatkuvasti yhteydessä Stromer-yhtiön kanssa, jotta asiakaspalvelu, huolto, päivitykset ja takuuasiat hoituisivat saumattomasti. Jälleenmyyjä on myös apunasi oikean Stromerin valikoinnissa.

Apua valintaan?

Nautinnollinen pyöräilykokemus varmistetaan sillä, että pyörä istuu hyvin. Tule myymäläämme testaamaan pyöriä ja autamme sinua valitsemaan oikean runkokoon, -tyypin ja muut ajoasentoon vaikuttavat osat, jotta pyörä sopii omaan ajoasentoosi. Älä epäiröi ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat apua oikean pyörän löytämiseen. Voit halutessasi käyttää apunasi Stromerin työkalua valintaa pohtiessa.

Alta näet myymälässämme tällä hetkellä olevat Stromerit. Näitä voimme yksilöidä tarpeidenne mukaan tai voimme tilata teille räätälöidyn pyörän. Tervetuloa koeajamaan Stromereitamme tai ottamaan yhteyttä sopivan pyörän löytämiseksi!


Tarkista saatavuus verkkokaupastamme!