Tarinamme alkoi vuonna 2015, kun huomasimme, että Suomesta on vaikea löytää korkealaatuisia polkupyöriä. Markkinoilla oli kyllä paljon huippulaatuisia cyclocross- ja maastopyöriä, mutta valikoima oli hyvin rajallinen, jos etsit retkipyörää tai ajoneuvoa jokapäiväiseen työmatka- tai kaupunkiajoon.

Ajattelimme, että suomalaiset pyöräilijät ansaitsevat parempaa. Seuraavan kolmen vuoden ajan Pieter työskenteli useissa hyvämaineisissa pyöräliikkeissä kotikaupungissaan Antwerpenissä oppiakseen tuntemaan, mitkä pyörämerkit tarjoavat haluamaamme korkeaa laatua hyvällä hinta-laatusuhteella.

Vihdoin keväällä 2019, palattuamme Suomeen, olimme valmiit avaamaan ovemme! Teemme täsmälleen sitä mistä olimme haaveilleet: edustamme korkealaatuisia pyörämerkkejä ja -varusteita kaupunki- ja (työ)matkapyöräilijöille. Verstaamme on myymälämme sydän, joka takaa pyörällesi parhaan mahdollisen jälkihuollon. Huollamme myös kaikki muut pyörätyypit.

Toivomme, että liityt seuraamme matkalle kohti enemmän ja paremmin pyöräilevää Helsinkiä!

Keskeiset arvomme

Pyöräkauppa neuvonta, bikestore advice

Osaava ja rehellinen neuvonta

Haluamme varmistaa, että odotuksesi täyttyvät, ja joka hetki uudella pyörälläsi on laatuaikaa itsellesi.

Polkupyörä hihnalla - bicycle with belt drive

Myymme vain korkealaatuisia pyöriä

Parempi sinulle ja luonnolle!

Pyörähuolto - Bicycle service and afterservice

Huippulaatuinen jälkihuolto

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että pyöräsi kulkee monia, monia vuosia!

Tiimimme

Team Lucky Bird Bikes: Pieter

Pieter Deleu

Yrittäjä

Pieter aloitti työelämänsä biologina, mutta hänen intohimonsa pyöriin johti toisille urille. Antwerpenissä kasvaneena hän tietää, kuinka kaupunki otetaan haltuun pyörällä. Hänen ensimmäiset kesätyötienestinsä menivät maantiepyörään, joka näki useita maita ja tuhansia kilometrejä erilaisia teitä. Muutettuaan edestakaisin Belgian, Ruotsin ja Suomen välillä, hän lopulta pääsi avaamaan oman pyöräliikkeensä Helsingissä 2019. Pieter uskoo, että pyörät ja pyöräily on helpoin osa ratkaisua ilmastonmuutoksen hillintään, elämänlaadun parantamiseksi kaupungeissa sekä kunnon ja mielenterveyden ylläpitoon.

Meille TET:tiin?

TET opiskelija
Etsitkö itsellesi kiinnostavaa TET-työpaikkaa? Kerro meille lyhyesti miksi polkupyörät ovat intohimosi ja että olet valmis työskentelemään ahkerasti niin pääset seuraavaksi TET-opiskelijaksemme! 

Työpaikka sinulle?

Hakija
Ovatko polkupyörät intohimosi ja niiden huolto osa arkipäivääsi? Oletko valmis tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun? Lisäksi, oletko etsimässä kokoaikaista tai osa-aikaista työtä? Lähetä meille CV:si, kerro motivaatiostasi ja tule osaksi tiimiämme! Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita paikkoja auki, mutta kuka tietää mitä tuleman pitää…