Tarinamme alkoi vuonna 2015, kun huomasimme, että Suomesta on vaikea löytää korkealaatuisia polkupyöriä. Markkinoilla oli kyllä paljon huippulaatuisia cyclocross- ja maastopyöriä, mutta valikoima oli hyvin rajallinen, jos etsit retkipyörää tai ajoneuvoa jokapäiväiseen työmatka- tai kaupunkiajoon.

Ajattelimme, että suomalaiset pyöräilijät ansaitsevat parempaa. Seuraavan kolmen vuoden ajan Pieter työskenteli useissa hyvämaineisissa pyöräliikkeissä kotikaupungissaan Antwerpenissä oppiakseen tuntemaan, mitkä pyörämerkit tarjoavat laatua, mitä haluamme, hyvällä hinta-laatusuhteella.

Vihdoin keväällä 2019, palattuamme Suomeen, olimme valmiit avaamaan ovemme! Teemme täsmälleen sitä mistä olimme haaveilleet: edustamme korkealaatuisia pyörämerkkejä ja -varusteita kaupunki- ja (työ)matkapyöräilijöille. Verstaamme on myymälämme sydän, joka takaa pyörällesi parhaan mahdollisen jälkihuollon. Huollamme myös kaikki muut pyörätyypit.

Toivomme, että liityt seuraamme matkalle kohti enemmän ja paremmin pyöräilevää Helsinkiä!

Keskeiset arvomme

Pyöräkauppa neuvonta, bikestore advice

Osaava ja rehellinen neuvonta

Haluamme varmistaa, että odotuksesi täyttyvät, ja joka hetki uudella pyörälläsi on laatuaikaa itsellesi.

Polkupyörä hihnalla - bicycle with belt drive

Myymme vain korkealaatuisia pyöriä

Parempi sinulle ja luonnolle!

Pyörähuolto - Bicycle service and afterservice

Huippulaatuinen jälkihuolto

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että pyöräsi kulkee monia, monia vuosia!

Tiimimme

Team Lucky Bird Bikes: Pieter

Pieter Deleu

Yrittäjä

Pieter aloitti työelämänsä biologina, mutta hänen intohimonsa pyöriin johti toisille urille. Antwerpenissä kasvaneena hän tietää, kuinka kaupunki otetaan haltuun pyörällä. Hänen ensimmäiset kesätyötienestinsä menivät maantiepyörään, joka näki useita maita ja tuhansia kilometrejä erilaisia teitä. Muutettuaan edestakaisin Belgian, Ruotsin ja Suomen välillä, hän lopulta pääsi avaamaan oman pyöräliikkeensä Helsingissä 2019. Pieter uskoo, että pyörät ja pyöräily on helpoin osa ratkaisua ilmastonmuutoksen hillintään, elämänlaadun parantamiseksi kaupungeissa sekä kunnon ja mielenterveyden ylläpitoon.

Taisto Sokka

Toptechnician
In the spring of 2021 Taisto joined the team, and has helped us through the spring repair peak.

Taisto is a daily cyclist, who  likes to go for long bike trekkings during holidays. He has also been an avid BMX-rider since childhood, and learned a lot of technical stuff from there! 

TET-opiskelija

TET student
Are you looking for an interesting place to do TET-work? Please tell us in a short note  why bicycles are your passion and that you are prepared to work hard, and become our next TET-student! 

 

Sinä?

Applicant
Are bicycles your passion, and fixing them part of your normal life? Are you willing to offer our customers the best possible service? On top of that, are you looking for part-time or fulltime work? Send us your CV and motivation, and become part of our team! At the moment we don’t have any specific position open, but who knows what comes up…