Ajaa pyörää on hauska! Riding a bike is fun!

NAUTI pyöräilystä

Lucky Bird Bikes on kaikille sopiva polkupyöräkauppa, joka on erikoistunut työmatka-, matka- ja kaupunkipyöriin. Missiomme on saada yhä useampi vaihtamaan autonsa polkupyörään ja auttaa huomaamaan, kuinka polkupyöräily voi (ja kuuluu) olla hauskaa. Autamme sinua muuttaman päivittäisen ajomatkasi nautinnoksi!

Aamulenkki pyörällä, Morning ride by bike

Pyöräily on VAPAUTTA

Mielestämme mikään ei tee oloa yhtä vapaaksi kuin polkupyöräily. Olla vapaa kulkemaan minne tahansa milloin tahansa. Olla vapaa liikenneruuhkista, kalliista bussilipuista tai pysäköintimaksuista. Olla vapaa valitsemaan rennon matkan tai hikilenkin – mikä ikinä sinun kohdallasi vapauttaa stressiä arjessa.

Rakastamme myös urheilupyöriä, mutta painopisteemme on täysin varustelluissa pyörissä, jotka pärjäävät tosielämän haasteissa. Ei väliä haluatko polkupyörän satunnaiseen käyttöön, aiotko pyöräillä joka päivä 30km töihin tai lähteä pyörämatkalle Uuteen Seelantiin asti. 25 vuoden kokemuksella autamme sinua löytämään parhaan pyörän itsellesi!

Keskeiset arvomme

Pyöräkauppa neuvonta, bikestore advice

Ammattimainen ja rehellinen asiakaspalvelu

Haluamme varmistaa, että odotuksesi täyttyvät, ja että joka hetki uuden pyöräsi kanssa on nautinnollinen.

Polkupyörä hihnalla - bicycle with belt drive

Myymme vain korkealaatuisia polkupyöriä

Sekä sinun että ympäristön etu!

Pyörähuolto - Bicycle service and afterservice

Huippuluokan huoltopalvelut

Teemme kaikkemme, jotta polkupyöräsi on hyvässä ajokunnossa vielä monia vuosia!

Vihreä, vihreämpi, vihrein

Mikään matkustamismuoto ei ole yhtä vihreää kuin polkupyöräily. Polkupyörien valmistamiseen tarvitaan verrattain vähän energiaa ja raakamateriaaleja, ja suurin osa sen osista voidaan kierrättää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kehittymiselle ei olisi enää tarvetta.

Me esimerkiksi edelleen pyrimme paikkaamaan polkupyörän sisäkumin uuden vaihtamisen sijaan, kun se on mahdollista. Pyörähuoltamot heittävät kymmeniä kiloja käytettyjä sisäkumeja roskiin joka vuosi. Sisäkumin vaihto on helpompaa ja nopeampaa kuin paikkaaminen, mutta parin minuutin säästämisen sijaan me haluamme säästää luontoa. Me käytämme korkealaatuisia sisäkumeja, jotka ovat kestävämpiä paitsi ajossa, myös pysyvät paikkauskuntoisina pidempään.

Polkupyörät ja erityisesti niiden ketjut tarvitsevat öljyä tai vahaa niiden voitelua ja suojaamista varten. Valitettavasti ketjuöjyt eivät yleensä ole biohajoavia (vaikka etiketti niin väittäisi) ja saattavat sisältää jopa myrkyllisiä yhdisteitä kuten PFOA/PTFE (teflon). Vuodesta 2020 alkaen olemme käyttäneet pientä britannialaista 100% biohajoavaa öljy- ja pesuainesarjaa nimeltä Green Oil. Lopulta jokainen tippa öljyä, jota laitat ketjuun, päätyy lopulta veden liuottamana maahan ja luontoon. Parempi siis käyttää sellaista öljyä, joka ei saastuta. Mitä taas tulee liuottimiin ja muihin kemikaaleihin, käytämme niitä hyvin säästeliäästi, jotta haitallista jätettä syntyisi mahdollisimman vähän.