Pyörät

Missiomme on tehdä pyöräilystä nautittavampaa – jokaiselle ja ympäri vuoden. Tällä hetkellä työskentelemme kahden huolella valitun pyörämerkin kanssa. Molemmat valmistavat vahvoja, nopeita polkupyöriä, jotka miellyttävät niin vauhtia arvostavaa työmatkapyöräilijää kuin mukavuutta arvostavaa ulkoilmanautiskelijaakin.

Jan Janssen on pieni hollantilainen perheyritys. Heidän filosofiansa on yksinkertainen: tehdä parhaita mahdollisia polkupyöriä. Heidän ei ole tarvinnut huolia markkinoinnista: asiantuntijat (erityisesti maailmanmatkaajat) löytävät kyllä heidän pyöränsä! Pyörät kootaan Alankomaissa Jan Janssenin tehtaalla yksilötyönä alusta loppuun, mikä takaa pienimpienkin yksityiskohtien moitteettoman toiminnan. Yrityksen perustaja, Jan Janssen, voitti Tour de France -pyöräkilpailun 1968. Ammattipyöräilijän laatuvaatimukset ja kokemuspohja ovat perusta, jolta Jan Janssen –pyörät on suunniteltu, kenen tahansa päivittäiseen käyttöön.

Velo de Ville Saksassa tekee lujia, mutta kevyesti rullaavia pyöriä. Valikoima on laaja: simppeleistä ja edullisista pyöristä aina täysautomaattisella vaihteistolla varustettuihin sähköpyöriin.

Sekä Velo de Ville että Jan Janssen -pyörät ovat muokattavissa täysin pyöräilijän toiveiden mukaisiksi. Meillä on myymälässämme paljon erilaisia malleja erilaisin vaihtoehdoin. Voit kokeilla mitä vain. Me tietysti autamme löytämään sinulle täydellisesti sopivan pyörän!