Etusivu » Polkupyörät ja sähköpyörät

Polkupyörät ja sähköpyörät

Missiomme on tehdä pyöräilystä nautittavampaa – jokaiselle ja ympäri vuoden. Tällä hetkellä työskentelemme kahden huolella valitun pyörämerkin kanssa. Molemmat valmistavat vahvoja, nopeita polkupyöriä, jotka miellyttävät niin vauhtia arvostavaa työmatkapyöräilijää kuin mukavuutta arvostavaa ulkoilmanautiskelijaakin.

Velo de Ville Saksassa tekee lujia, mutta kevyesti rullaavia pyöriä. Valikoima on laaja: simppeleistä ja edullisista pyöristä aina täysautomaattisella vaihteistolla varustettuihin sähköpyöriin.

Stromer valmistaa nopeita sähköpyöriä (45km/h), jotka vastaavat kaupungin kuin kaupungin haasteisiin modernilla teknologialla, täysin sisäänrakennetulla suunnittelulla jakätevillä langattomilla yhteyksillä. Nämä pyörät ovat tehty niin työmatka-ajoon kuin pidemmällekin reissulle. Stromer yllättää sinut tehokkaalla sähköavustuksellaan ja uskomattomalla ajomukavuudellaan.

Sekä Velo de Ville että Stromer -pyörät ovat muokattavissa täysin pyöräilijän toiveiden mukaisiksi. Meillä on myymälässämme paljon erilaisia malleja erilaisin vaihtoehdoin. Voit kokeilla mitä vain. Jos et löydä Me tietysti autamme löytämään sinulle täydellisesti sopivan pyörän!

Katso pyörävalikoimamme alta!