Etusivu » Sähköpyörän vuokraus

Sähköpyörän vuokraus

Meillä on nyt kaksi sähköpyörää vuokrattavia. Sähköpyörän vuokraus sisältää aina kypärä, 2 vahvaa lukkoa ja laturi.

Pyörät ovat molemmat samanlaisia kompakti-malleja, KEB 400 Velo de Villeltä. Istuimen korkeutta ja ohjaustangon korkeutta voidaan säätää erittäin nopeasti sopimaan suurimmalle osalle aikuisia. Pyörät ovat varustettu Shimano 8-vaihteisilla sisänapavaihteilla, Bosch Active Line Plus -moottorilla, mukavilla paksuilla renkailla sekä hydraulisilla levyjarruilla maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Kuinka pitkälle pääsen vuokraamallani sähköpyörällä?

Toimintasäde riippuu suuresti ulkoisista olosuhteista sekä omasta painostasi ja tehostasi. Karkeasti arvioiden, on reilua sanoa, että 500 Wh Bosch-akku vie sinut noin 100 km matkan, jos valitset kevyen avustuksen moottorilta etkä ole kovin painava. Tarkempaa arviota varten suosittelemme Bosch eBike -toimintasäde-laskuria: https://www.bosch-ebike.com/en/service/range-assistant. Tämä simulaattori on myös erittäin informatiivinen, jos haluat tietää, miten voit optimoida akkusi toimintasäteen.

Jos rakastat vuokraamiamme polkupyöriä, voit tilata sellaisen meiltä. Voit räätälöidä sen täysin omien toiveidesi mukaan. Lisätietoja löytyy Velo de Villen verkkosivuilta.

Sähköpyörä vuokraus Helsingissä

Jos sinulla on kysyttävää, soita meille, lähetä meille sähköpostia tai tule käymään fyysisessä myymälässämme.