Etusivu » Velo de Ville polkupyörät ja sähköpyörät

Velo de Ville polkupyörät ja sähköpyörät


Ainutlaatuista monipuolisuutta

Jokainen on erilainen omine toiveineen, lempiväreineen ja tyyleineen – se tekee elämästä ja toisten kohtaamisista jännittävää. Miksi ei siis polkupyöräsikin kertoisi jotakin identiteetistäsi? Velo de Ville on polkupyörän yksilöinnin mestari. Siksi kaikki polkupyörämme ovat räätälöity yksilöllisesti sinua varten. Valitse lempivärisi, sinulle sopiva runkotyyppi ja monia muita osia ja lisävarusteita, jotta luotu polkupyörä vastaa kaikkia tarpeitasi.

Intohimoa ja kokemusta

Yli 50 vuoden ajan Velo de Ville on intohimoisesti kehittänyt ja valmistanut polkupyöriä. Pitkän aikavälin kokemus on auttanut meitä jatkuvasti parantamaan laatuamme ja lisäämään uusia malleja, ominaisuuksia ja tyylejä. Perheyrityksemme on jatkanut kasvuaa jo yli 150 työntekijään, jotka jakavat sinun ja meidän yhteisen intohimon polkupyöriin. Meille työstä nauttiminen on erityisen tärkeää, sillä se on korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen perusedellytys. Edelleen työntekijämme ideat ja kokemus ovat tärkeässä osassa polkupyörien ja niiden valmistusprosessin kehittämisessä.

Täysi vastuu

Meille heikommasta taustasta tulevien ihmisten integroituminen osaksi yhteiskuntaa on tärkeä huolenaihe. Siksi työllistämme monia fyysisesti tai henkisesti vammautuneita ihmisiä valmistus- ja huoltotiimeihimme. Lisäksi tuemme heitä erityisellä tavalla heidän kehittymisessään työssä ja yksityisessä elämässä. Olemme esimerkiksi perustanee integroitumisosaston, joka on hyvä lähtökohta omistautumisemme osoittamiseen. Tätä tukee alueellinen hallinto (Landschaftsverband Westfalen-Lippe) sekä Westphalian integroitumiskeskus.


Tarkista saatavuus verkkokaupastamme!